bare-mona

Wednesday, December 14, 2005





Litt jule ting jeg laget i fjor.



Nok en jule gave ble ferdig i går.



Mamma maler bilder og de er jo bare sååå utrolig flotte






forskjellige ting




Tilda englene som jeg laget i fjor jul henger så fint i vinduet hos mamma..

Tuesday, December 13, 2005


Måtte bare vise den søte engelen som jeg kjøpte i går





mer ting og tang....






ting og tang






Forskjellig ting jeg har laget.Noe er jo søren meg over 15 år gammelt...




Med Curve master foten var det jo bare å prøve seg på å sy "buede" sømmer og så kjøpte jeg double wedding ring linjal sett fra Marti Michell og det var veldig gøy å prøve seg fram med disse. Det store senge teppet har ikke kommet ennå , men....



Senge tepper til Sara og Isak. Sydd av en masse rester , men er veldig fornøyd allikevel. De begynner å bli noen år gamle nå så kanskje på tide å sy nye... :)




Baltimore krans er så flotte og jeg laget et vegg teppe etter en bok av Tove Fevang.Prøvde meg først på en brikke.Alt er sydd og quiltet for hånd,så dette gir jeg aldri bort :)

Friday, December 09, 2005

Jeg har sydd noen duker/løpere og alle er ikke like flittig brukt for hva skal man egentlig med alt det man syr?!? Men den grønne og beige løperen er nå i allefall en jule gave.






Har jammen fått sydd noen toalett/sminke mapper til.... Veldig artig å sy de!! Og et Tilda nissepar har også kommet til de siste dagene.

Thursday, December 01, 2005





På onsdag var det kurs igjen på jobben med Lise Bergene og selvom jeg ikke fikk gjort veldig mye(blir jo mye skravling...) så fikk jeg gjort ferdig den ene toalett mappa og nesten en til i Kaffe Fasset stoffer. I går kveld fikk jeg sydd en Tilda sau til og en vin pose til også