bare-mona

Tuesday, September 26, 2006




Lukas sitt teppe er ferdig og nettop kommet ut av vaskemaskinen.Klart til å bli brukt av den lille prinsen som ble født på lørdag.

Sunday, September 17, 2006




I går kveld synes jeg at jeg var ganske effektiv;fikk sydd nok en julegave.Den er fra boken til Lise Bergene og ble veldig fin synes jeg da.



Smekken var rask å sy.Håper bare den er praktisk nok laget så den blir brukt.

Saturday, September 16, 2006





Noen samler på fingerbøl andre på frosker.Man kan jo samle på alt mulig egentlig... Jeg samler på små skrin.Og nå i det siste har det blitt noen engler også.Her er i alllefall noen bilder av skrinene mine! Jeg synes de er utrolig vakre alle sammen.

Wednesday, September 13, 2006


På onsdager begynner jeg ikke på jobb før 13.15.Så i dag har jeg fått sydd denne sminkepungen som en venninne skal få som forsinket bursdagsgave.Stoffene er japanske og de er bare så utrolig fine i vevingen! Sauen er fra Hanne Firman sin bok.Passet fint for venninen min har gård med masse sauer!!Og ja, sauen er applikert på.Jeg brukte små knappehullsting men har sydd den tidligere hvor jeg brukte stoppefoten og frihånds quiltet det.Det var lettere å få pent og ble faktisk mye penere!




I håp om å ikke bli sittende og sy til krampen tar meg rett før jul så har jeg begynt med noe gaver.Har kjøpt noen brødkurver og laget noen brikker til å ha oppi.Synes de ble veldig søte så en beholder jeg nok selv. Veldig enkelt og raskt å sy!!