bare-mona

Tuesday, November 28, 2006




Selvom jeg liker å spille golf så har jeg denne sommeren ikke spilt så mye som jeg gjerne skulle ha gjort.Men at peggene mine skulle kunne brukes til nålputer trodde jeg ikke... Fant ideen i et blad og fikk snekret den sammen i går. Tror det ble et blad for lite men får prøve på en til!

Monday, November 20, 2006




Vet det er en stund til jul men ble ferdig med disse juleputene fra Lise Bergene sin bok i går og da måtte jeg bare sette de frem. Bare synd de ikke ble litt større....men pytt,pytt da kan jeg jo bare sy noen fler :)

Thursday, November 16, 2006





På jobben er det mange som liker lappesøm og nå har vi hatt et lite kurs i japansk bretteteknikk. Kursholderen hadde laget utrolig mye flott i denne teknikken. Her er en link til hennes side http://community.webshots.com/user/johild8 .Og her er glassbrikkene som jeg har laget foreløpig. Kan jo hende det blir såpass mange at det kan bli noe annet... Kursholderen hadde også en genial nålpute til å ha på fingeren når man syr håndsøm.Den tok 5 minutter å lage og bestod av et kvadrat på 10 *10 cm som syes sammen til en trekant på vrangen (med vrengeåpning da).Så stappes den med litt vatt og tilpasses rundt fingeren og syes sammen. Veldig smart!





Lise Bergene sine bøker er flittig brukt hos meg.Her er nok en veske og et par brikker.

Sunday, November 05, 2006



Denne er fra Lise Bergene sin bok.Er litt misfornøyd med fargene her men den er jo skikkelig julete så den får nok ligge på et bord etterhvert.






Litt av hvert som jeg har holdt på med i det siste. Fra det siste Familien kommer mønsteret på det som skal bli bordbrikker.Har brukt andre farger og tror jeg skal applikere noen hjerter i stedet for pepperkakehus som i oppskriften.