bare-mona

Friday, April 20, 2007



Mamman til Robert,min kjære :) skal flytte og denne boksen skulle kastes sammen med mase annet som jeg mente å kunne få bruk for...."kjekt å ha" . Nå har jeg i allefall fått mer plass til å fylle opp med enda mer knapper :)



Ja nå fikk jeg jo ikke med min egen oppskriftsbok da...men her er nå den.





Notatbok-cover....kan man kalle det det?? Det ble i allefall et veldig fint trekk synes nå jeg.Laget et til et litet minialbum også og så fikk jeg meg et nytt på min egen lille oppskriftsbok.Da ble den litt søtere å ha fremme.Favoritt engelen ble også med på bildet igjen :)




Det er vel litt i tiden å samle på engler... Her er noen av mine eksemplarer.Den ene er kjøpt i Roma og er nok min favoritt :)

Labels:

Tuesday, April 17, 2007



Kjøpte en mønsterpakke fra jordbærstedet på rundpinne etui.Lekende lett å lage og søt ble den også.Og nok en type sminkepung som Bente gav meg oppskrift på. Hva i all verden skal jeg med alle disse sminkepungene.Må kanskje ut og kjøpe sminke til å ha oppi....

Labels:

Sunday, April 08, 2007




Det blir som sagt mye små ting som produseres om dagene. Det er liksom ikke så mye patchwork over det men gøy å lage er det.




Har fått laget en flaskeholder,sakse etui og nok en nålbok.Stoffene er i lin og er japanske.Utrolig vakre!!

Labels:




Sliter med å laste opp bilder men her fikk jeg i allefall noen opp.Er ikke noe tålmodig med dette heller så jeg prøvde meg på picasa men klarte ikke det heller.Denne nøkkelringen så jeg i allefall på nettet et sted og må være ypprlig for de som er "avhengige" av lypsyl.Begge søstrene mine skal få en sånn en av meg.Helt klart :)

Labels:

Thursday, April 05, 2007




Har også sydd noen nålebøker til og et slags etui til sysaker/strikke saker.


Nå klarte jeg i allefall å få opp ett bilde.Har sydd en flaskeholder til som skal legges til i vår lille nettbutikk http://www.bentemor.com/shop Det blir mye småting som lages for tiden men det er hyggelig å sy disse tingene.