bare-mona

Wednesday, June 20, 2007






Og så ble endelig jakka mi i alpakka ferdig.Selvgjort er vel fortsatt velgjort tenker jeg og ser at den har blitt litt skjev... Men jeg elsker fargen og garnet og er egentlig sååå fornøyd!! Og går jeg med den åpen så legger jeg ikke så merke til at den er litt skjev :) Bildene rettferdigjør ikke helt fargen!

Labels:

Tuesday, June 19, 2007




Kjøpte en flott bok for en stund siden og gledet meg til å gå i gang med denne.Den heter "Sublime Stitching" av Jenny Heart http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1941300&rom=MP og er proppfull av fiks ferdige transfers til bare å stryke på stoff og stitche i vei. Det er tilogmed mulig å bruke de flere ganger disse mønstrene! Synes det er litt vanskelig å overføre mønster på halv lin men med dette gikk det kjempegreit! Så nå får presskannen min et lite magebånd.Legger inn bilder når den er ferdig :)

Labels:

http://mushroomvillagers.wordpress.com/cd-poket-tutorial/ Er ikke helt god på å legge inn linker ennå ( hmmm...Bente!!) men håper jeg nå fikk gjort det riktig!! Den er ikke som en veske men tenkte at det går jo an å lage en hanke på toppen eller noe.Det er plass til 6 cder i den.

Labels:

Monday, June 18, 2007





Fant et morsomt prosjekt på en flott blogg.Enkel og grei forklaring på en cd holder.Det tok ikke lange tiden så her blir det nok laget flere :) Her er i allefall min første,laget i litt "prøvestoffer".http://http://mushroomvillagers.wordpress.com/cd-poket-tutorial/

Labels:

Saturday, June 16, 2007




Vakre stoffer fra Heather Bailey som har ligget en stund har nå blitt til en sommerveske.Mønsteret fant jeg i det siste nummeret av Kreative Kvinner.Nå skal jeg legge alt "stæsj" oppi vesken.Gleder meg til å ta den i bruk :)

Labels: