bare-mona

Monday, January 21, 2008

Ja slik går det med linker og sånt når jeg ikke er så god på dette...men der det er en masse tekst er nå i allefall linker til broderiboken og en til av samme forfatter! Ikke så lett det her nei..hehe!

Alphabets Anciens A Broder Au Point De Croix, Maillard, Veronique, Flammarion - Livres en français - Chapitre.com

Rouyer ; Ses Plus Beaux Motifs Et Alphabets Anciens, Maillard, Veronique, Mango - Livres en français - Chapitre.com


Jeg har brodert litt i helgen fra den nye boken som jeg forresten kjøpte her . Tenkte å lage noen hjerter av disse to! Ser at forfatteren har flere bøker som jeg synes så veldig fine ut så det må jeg nok ønske meg :)

Friday, January 18, 2008





Jeg har ventet på denne boken og i dag kom den endelig! Jeg synes det er så vakkert med broderte bokstaver/monogrammer på puter og hjerter og tepper og..ja stort sett så er det vakkert! Nå skal jeg kose meg før jeg skal på jobb!

Sunday, January 13, 2008




Jeg prøver å få brukt opp noe stoffer og har satt i gang med et teppe til en liten nyfødt gutt. Ser når jeg har tatt bilder at det virker veldig gult og blått så jeg håper det ikke ender opp slik for jeg tenkte mer beige og blått... Vi får se hvordan det blir :) Synes jeg stadig drar frem Lise Bergen sine bøker for ideer og inspirasjon og det har jeg gjort her også!

Monday, January 07, 2008




Jeg lever i beste velgående men har vært lite aktiv på blogging de siste måneder.Har sydd lite men noe julegaver har jeg klart å produsere.Nå har jeg akkurat gjort ferdig en pute(som egentlig skulle bli teppe,men jeg orket ikke sy så mange lapper).Lappene er sydd over papir og tilslutt quiltet fast til ett stykke lin.Orntlig søt synes jeg den ble!!