bare-mona

Thursday, February 14, 2008


Og siden det er denne "alle hjerters dag" så legger jeg inn et bilde av et hjerte jeg sydde i sekskanter for en stund siden.Etter jeg sydde det sammen skjønte jeg fort at det var en mye enklere måte å sy dette på og skulle sy fler slike.....sånn ble det ikke :)


I posten i dag lå en hyggelig overraskelse fra MaritaBK.Kjempekoselig!!! Tusen takk :) Og jammen var det ikke et mønster på en valentin pute der... Det passet jo bra :)

Tuesday, February 05, 2008




Enda fler broderte småting fra meg. En liten bløtboks til Sara og meg og en til qtips...Isak sin holder jeg på med.De er sydd på lin med for av et blått stoff fra jysk til kun 99 kr for 5 meter...

Friday, February 01, 2008


En pose til telys ble resultatet av ett av broderiene mine.Det er virkelig ikke noe å sitte med foran tv`n disse korsstings broderiene.Må konsentrere meg om telling hele tiden men det er jo gøy allikevel da :)



En liten syboks...Tenger vel ikke fler men måtte prøve ut de nye stemplene



Jeg har laget en romslig bag til lille Lukas som han kan ha til ekstra klær i barnehagen. Enkel patent men funksjonell...håper jeg.Har brukt de nye stemplene som jeg har kjøpt herhttp://www.h7.dion.ne.jp/~atelierj/menu.html De er bare så søte så nå venter jeg på alfabet stempel og fler stempelputer :)

Labels: