bare-mona

Friday, April 25, 2008




Fikk sydd litt før helgen allikevel... Var på kurs med Lise Bergene på jobben og fikk sydd en toalettmappe som en konfirmant skal få. Fikk igjen brukt noen av stemplene mine og har fiksert det med strykejernet så da skal det holde i vask.

Monday, April 21, 2008



Det blir ikke så mye søm som jeg skulle ønske nå for tiden da det til helgen er konfirmasjon for Sara. Men noen kluter til har jeg nå fått tid til så får symaskinen stå i fred litt til.

Tuesday, April 08, 2008





Nå blir det mye stempel men jeg liker disse veldig godt og da jeg var innom bloggen til kathrines quiltestue og kikket fant jeg en lekker veske de hadde sydd med blonder og roser og bånd!( Får nesten vann i munnen når jeg ser alt det lekre de har der!!) Så jeg stemplet mine egne bånd og fant frem noen gamle blonder og sydde en liten pose til å ha telys i.

Sunday, April 06, 2008





Da har jeg fått sydd en "plastpose" som MaritaBK har inspirert til å gjøre! Laget en med litt stempler på så den ble litt jentete men så jeg får lage en litt mer nøytral neste gang!

Saturday, April 05, 2008



Var hos min kjære storesøster en formiddag og da hun er en kløpper med strikkepinnene fikk jeg lært meg å strikke disse flotte oppvaskklutene.Har fått laget en og er igang med en til! Fant frem et bilde av bentemor og meg.Det er ikke sååå gammelt altså siden Bente bare blir "30" i April....


Litt nye stoffer som jeg har bestilt har ankommet og jeg sitter og nyter synet! Og venter på at inspirasjonen skal ramle over meg...

Tuesday, April 01, 2008





Og så et litet hjerte tilslutt... Har fått litt dilla på å kjøpe stempel og måtte bare prøve meg litt frem med disse flotte stemplene.


Fikk sydd i helgen men har ikke funnet ut hva jeg skal bruke til lukkekant.Litt "julete" i fargene men det passer sikkert en eller annen gang...



Her er altså teppet ferdig quiltet og vasket.Liker "skrukkene" som kommer når det er ferdig!